Anneler Günü İçin Hediye Tavsiyeleri

Anneler günü hediyeleri alternatifleri arasında kayıp mı oldunuz? Annenizi mutfak önlüğü mü yoksa ayakkabı çekeceğ mi daha çok sevindirir. Yoksa bir parfüm mü?

Peki ya onun zevklerine uymayan bir hediye seçerseniz?

Tezgahtar annenizin yaşını sorup beğenme garantisi mi verdi? Ya beğenmezse? Hem kötü bir hediye aldınız hemde beğenmiş gibi rol yaptıracaksınız. Bir de üstüne değiştirmek için o kadar yol mu gidecek. Nedir bu annenizin sizden çektiği.

Onu mutlu edecek en ideal hediye nedir? Sizi hiç bekletmeden hemen söyleyelim. Bu yılda anneniz için en ideal hediye hala çiçek! Anneler günü hediyeleri alternatifleri arasında kaybolmadan önce annenize çiçek almak için 5 neden :

1- Çiçek seni seviyorum demektir.

Anneler günü hediyeleri arasında ” seni seviyorum ” kelimesini bu kadar içten söyleyen başka bir hediye yoktur. Mutfak eldiveni ile çiçek arasındaki en önemli fark budur.

2- Çiçek kendini sevdirir.

Çiçek sadece varlığıyla doğallığı, canlılığı, hayatın devamını anlatır, neşe verir. Annenizin ona aldığınız capcanlı, rengarenk çiçek demetini beğenmeme ihtimali yok denecek kadar azdır.

3- Çiçeğin kullanma kılavuzu yoktur.

Belki geçen sene aldığınız elektronik tartı cihazı bile karışık geldi. Belki hala eski tartıyı kullanıyor ama haberiniz yok. Bize göre ideal anneler günü hediyeleri basit olmalı, kullanım kılavuzu gerektirmemeli. Herhalde bir çiçeğin kullanım kılavuzu olsaydı tek sayfa ve tek cümleden oluşurdu: ” su, güneş ve sevgi verin”

4- Çiçeğin uymama, iade etme değiştirme derdi yoktur.

Anneler günü hediyeleri alternatifleri arasında bir bluz almaya karar verdiniz diyelim… Aldığınız bluzun rengini sevecek mi? Boyu uyacak mı? Ona uzak bir mağazadan aldınız diyelim, değiştirmesi gerekti, o kadar yolu kim gidecek? Anneler günü hediyesi zahmet vermemeli.

Çiçeğin değiştirme, iade etme vs. zahmeti yoktur, güzel vazosunun içerisinde bir köşede durur neşe saçar.

5- Hiç bir hediye çiçeğin fiyat/performans oranı ile boy ölçüşemez.

Bu yıl pahalı bir hediye mi almak istiyorsunuz? Anneniz verdiğiniz parayı tahmin ederse “bir hediyeye bu kadar para verilir mi” azarı işitebilirsiniz. Bu bir.

İkincisi amacınız annenizi mutlu etmek. paraya kıyıp ona elmas bir kolye aldınız, ya beğenmezse? sonuç olarak bir buket çiçeğin yarattığı mutluluk oranı bir elmas kolyeden çok daha yüksek olabilir.